Promocje
Zegarek męski Casio na bransolecie BEM-111D-1AVEF
Zegarek męski Casio na bransolecie BEM-111D-1AVEF
360,00 zł 331,00 zł
szt.
Zegarek damski Casio na bransolecie LTP-2069D-2AVEF
Zegarek damski Casio na bransolecie LTP-2069D-2AVEF
250,00 zł 225,00 zł
szt.
Zegarek męski casio na pasku MTP-1303L-1AVEF
Zegarek męski casio na pasku MTP-1303L-1AVEF
180,00 zł 153,00 zł
szt.
Zegarek męski Casio na pasku AQ-180W-1BVES
Zegarek męski Casio na pasku AQ-180W-1BVES
200,00 zł 170,00 zł
szt.
Zegarek męski Casio na bransolecie MTP-1183A-1AEF
Zegarek męski Casio na bransolecie MTP-1183A-1AEF
160,00 zł 136,00 zł
szt.
Zegarek męski Casio Edifice na bransolecie EF-125D-1AVEF
Zegarek męski Casio Edifice na bransolecie EF-125D-1AVEF
300,00 zł 255,00 zł
szt.
Zegarek męski Casio na pasku AE-1100W-1AVEF
Zegarek męski Casio na pasku AE-1100W-1AVEF
160,00 zł 136,00 zł
szt.
Zegarek Damski Tissot Dressport na pasku T050.217.16.052.00
Zegarek Damski Tissot Dressport na pasku T050.217.16.052.00
1 500,00 zł 1 275,00 zł
szt.
Biżuteria Swatch - Pierścionek JRB003-8
Biżuteria Swatch - Pierścionek JRB003-8
225,00 zł 199,00 zł
szt.
Biżuteria Swatch - Kolczyki JEP002-U
Biżuteria Swatch - Kolczyki JEP002-U
165,00 zł 148,00 zł
szt.
Biżuteria Swatch- Zawieszki do bransoletki JMD004-U
Biżuteria Swatch- Zawieszki do bransoletki JMD004-U
165,00 zł 148,00 zł
szt.
Biżuteria Swatch - Bransoletka JBR011-XS
Biżuteria Swatch - Bransoletka JBR011-XS
95,00 zł 85,00 zł
szt.
Produkt dnia
Zegarek Festina Sport męski na bransolecie 16762/1
Zegarek Festina Sport męski na bransolecie 16762/1
699,00 zł 594,00 zł
szt.
Zegarek damski Calvin Klein na bransolecie  K5N2M1Z6
Zegarek damski Calvin Klein na bransolecie K5N2M1Z6
1 349,00 zł 1 187,00 zł
szt.
Zegarek Adriatica Meski na pasku  A1160.1213CHC
Zegarek Adriatica Meski na pasku A1160.1213CHC
1 295,00 zł 1 165,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl